Fristedet og Regnbuen

Fristedet og Regnbuen er Sjælsøskolens fritidstilbud til børn fra 0.- 5. klasse efter endt undervisning.

Når undervisningen er slut, bliver børnene krydset ind i SFO og dagens aktiviteter bliver præsenteret af deres kontaktvoksen. I forbindelse med dette skift har vi en fast udetid på en halv time, hvor alle børn er ude sammen med de voksne, uanset vejret.

Herefter begynder dagens aktiviteter og tilbud, der alle tager udgangspunkt i Den fælles udvikling til livet. Vi stræber efter at sammensætte et varieret udvalg af aktiviteter, således at vi rammer en bred vifte af interesser hos alle børn. Derudover har vi nogle fantastiske omgivelser, der inviterer til den frie leg.

Alle medarbejdere på Fristedet og Regnbuen deltager dagligt i undervisningen og pædagogerne deltager også i skole-/hjem samtalerne.

SFK