Velkommen til Sjælsøskolen

Følg med i skolereformen

Skolestart for kommende børnehaveklassebørn

Vi glæder os til at byde alle nye børnehaveklassebørn velkomne den 1. maj laugh

Tirsdag den 10. april kl. 17.30-19.00 vil SFO’en afholde et forældremøde. Her vil I få besked om, hvordan SFO-starten vil forløbe og hvordan hverdagen vil se ud for jeres barn.

Onsdag den 18. april kl. 14.15-16.00 holder vi åbent hus. Her kan I komme på besøg sammen med jeres barn og hilse på personalet og se indskolingen.

Tirsdag den 1. maj - skolestart. Alle møder kl. 9.00 ved flagstangen ved hovedindgangen.

Sjælsøskolen har fået officiel Facebook-side:
Sjælsøskolens Facebook-side

Her vil vi løbende lægge opslag ud med hverdagsglimt fra skoledagen.

Håber I vil følge med på siden og gerne give et like med på vejen yes

Nyheder fra Skolespring.dk

Velkommen

Sjælsøskolen er en velfungerende og højtydende folkeskole i Rudersdal Kommune. Vi sætter fagligheden i top sammen med vores 3 øvrige værdier: Engagement, fællesskab og ansvarlighed.
Skolen er en velholdt og moderne fysisk ramme for læring, både indendørs og ude. Vi har fra den 1.8.2014 opbygget en god ramme for Skolereformen og fået sat et fint skib i søen.

Sjælsøskolen er en udviklings-
orienteret skole med elevens læring i centrum.