Velkommen til Sjælsøskolen

Følg med i skolereformen

Skolestart på Sjælsøskolen

Mandag den 1. maj er der skolestart for kommende børnehaveklasseelever laugh

Der er sendt adgangskoder til Forældreintra ud via NemSend, så husk at tjekke e-boks.
Alle møder kl. 9.00 ved flagstangen ved hovedindgangen. Efter den fælles opstart går forældrene med i klasserne i 10 min. Siden samles forældrene i kantinen sammen med ledelsen, hvor vi giver forskellig info og har en opstartsdialog. Børnene er velkomne til efterfølgende at blive i SFO’en.

Husk evt. lidt formiddagsfrugt og drikkedunk samt madpakke, hvis de bliver i SFO’en.

Sjælsøskolen har fået officiel Facebook-side:
Sjælsøskolens Facebook-side

Her vil vi løbende lægge opslag ud med hverdagsglimt fra skoledagen.

Håber I vil følge med på siden og gerne give et like med på vejen yes

Nyheder fra Skolespring.dk

Velkommen

Sjælsøskolen er en velfungerende og højtydende folkeskole i Rudersdal Kommune. Vi sætter fagligheden i top sammen med vores 3 øvrige værdier: Engagement, fællesskab og ansvarlighed.
Skolen er en velholdt og moderne fysisk ramme for læring, både indendørs og ude. Vi har fra den 1.8.2014 opbygget en god ramme for Skolereformen og fået sat et fint skib i søen.

Sjælsøskolen er en udviklings-
orienteret skole med elevens læring i centrum.